Nutritie Inteligenta - Slabire sanatoasa
Programe de slabire, Suplimenti de nutritie
Programe
Slabire
Ingrasare
Mentinere
Anti-celulita
Nutritie optima
Suplimenti de Nutritie
Informatii
Despre Nutritie
Nutritia Celulara
Wellness - stil de viata
Consecintele Obezitatii
Despre Companie
Medicii Herbalife
Rezultate cu Herbalife
Utile
Catalog de produse
Livrare
Calculul IMC-ului propriu
Profil de Nutritie
Comanda
Contact
Links
Silueta si frumusete
Herbalife
www.ele.ro
ecumparaturi
Newsletter

Te invitam sa devii - in mod gratuit si fara nici o obligatie, abonatul revistei noastre on-line Nutritie inteligenta - Slabire sanatoasa. Trebuie doar sa completezi informatiile de mai-jos:

Prenume,

nume

E-Mail:


Powered by

GetResponse

email marketing software

Misiunea noastra este de a ajuta oamenii sa se simta mai bine, sa arate mai bine, sa-si controleze greutatea corpului !

Conditii de livrare

Conditii generale
Cum se face livrarea ?

Exista doua modalitati de a va livra produsele:

Cum se face plata ?

Plata produselor comandate se poate face in moua moduri:

Garantie

Garantia produselor este de 2 (doi) ani, si este oferita de producatorul Herbalife International of America. Tot ca o garantie a calitatii produselor, stau milioanele de clienti multumiti de rezultatele obtinute dupa utilizarea produselor de nutritie ale companiei Herbalife. Nu veti putea gasi clienti care sa va spuna ca aceste produse nu sunt bune. Daca exista totusi un astfel de caz, atunci inseamna ca acest client nu a folosit produsele in conformitate cu recomandarile facute de consultantul sau.

Toate produsele Herbalife sunt avizate de Ministerele Sanatatii din toate cele 54 de tari in care exista piete de desfacere.

Toate produsele Herbalife respecta Legea etichetei.

Toate produsele Herbalife sunt recunoscute pentru echilibrul perfect intre componente si dozajul acestora. Acest fapt este recunoscut mondial si deriva din faptul ca produsele Herbalife sunt supuse cercetarii stintifice de catre cei mai mari savanti si oameni de stiinta in acest domeniu. (citeste mai multe despre Compania Herbalife si Consiliul Medical ...)

Ce vei primi in colet ?

In coletul primit vei gasi produsele - exact asa cum le-ati comandat, pliante, reviste si diferite alte documente ce iti vor fi utile pe parcursul derularii programului de nutritie pentru controlul greutatii sau pentru sanatate.

Pe toata perioada de consum al programului, vom comunica telefomic sau prin e-mail.

Iti vom fi alaturi in permanenta, pentru a ne asigura ca ai inteles cum se consuma produsele, ca respecti recomandarile noastre si ca obtii rezultatele dorite. Vom incerca sa iti fim prieteni apropiati, asa incat sa nu te simti singur(a) in lupta cu kilogramele !

Important pentru toti clientii:
In conformitate cu prevederile legislatiei actuale: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. “ (Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta)
Ai intrebari, ai nevoie de mai multe detalii sau informatii ?

In acest caz, te rugam sa ne trimiti un e-mail sau sa ne telefonezi si vom lamuri orice problema.

Toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.