Nutritie Inteligenta - Slabire sanatoasa
Programe de slabire, Suplimenti de nutritie
Programe
Slabire
Ingrasare
Mentinere
Anti-celulita
Nutritie optima
Suplimenti de Nutritie
Informatii
Despre Nutritie
Nutritia Celulara
Wellness - stil de viata
Consecintele Obezitatii
Despre Companie
Medicii Herbalife
Rezultate cu Herbalife
Utile
Catalog de produse
Livrare
Calculul IMC-ului propriu
Profil de Nutritie
Comanda
Contact
Links
Silueta si frumusete
Herbalife
www.ele.ro
ecumparaturi
Newsletter

Te invitam sa devii - in mod gratuit si fara nici o obligatie, abonatul revistei noastre on-line Nutritie inteligenta - Slabire sanatoasa. Trebuie doar sa completezi informatiile de mai-jos:

Prenume,

nume

E-Mail:


Powered by

GetResponse

email marketing software

CONSILIUL MEDICAL al Companiei HERBALIFE

Totul incepe cu cele mai bune produse

Consiliul Medical al companiei Herbalife este format dintr-o echipa distinsa de oameni de stiinta, doctori si specialisti in nutritie, care coordoneaza activitatea de dezvoltare si testare a produselor in cadrul companiei. Datorita standardelor foarte riguroase ale acestui Consiliu, Herbalife este lider mondial in domeniul nutritiei si a produselor pentru slabit.

Departamentul Herbalife de Consultanta Stiintifica, Departamentul pentru Probleme Medicale si Consiliul Herbalife de Consultanta Medicala asigura calitatea inalta a produselor.
Obiectivele companiei Herbalife

La Universitatea Californiei din Los Angeles a fost inaugurat laboratorul de cercetari stiintifice "Mark Hughes" Cellular & Molecular Nutrition Laboratory". Acest laborator face parte din respectabilul Centru de Nutritie Umana condus de David Heber.


Janice Thompson, PhD


Henry Burdick

henry-burdick

Dr. Lawrence May

lawrence-may


Dr. Jamie McManus

Jamie McManus


Louis Ignarro, PhD

Louis Ignarro, PhD


David Heber, MD, PhD, FACD, FACN

David Heber

Mentinerea echilibrului in alimentatie este cheia succesului pentru mentinerea sanatatii. Produsele Herbalife te ajuta sa asiguri acest echilibru.

Toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.