Nutritie Inteligenta - Slabire sanatoasa
Programe de slabire, Suplimenti de nutritie
Programe
Slabire
Ingrasare
Mentinere
Anti-celulita
Nutritie optima
Suplimenti de Nutritie
Informatii
Despre Nutritie
Nutritia Celulara
Wellness - stil de viata
Consecintele Obezitatii
Despre Companie
Medicii Herbalife
Rezultate cu Herbalife
Utile
Catalog de produse
Livrare
Calculul IMC-ului propriu
Profil de Nutritie
Comanda
Contact
Links
Silueta si frumusete
Herbalife
www.ele.ro
ecumparaturi
Newsletter

Te invitam sa devii - in mod gratuit si fara nici o obligatie, abonatul revistei noastre on-line Nutritie inteligenta - Slabire sanatoasa. Trebuie doar sa completezi informatiile de mai-jos:

Prenume,

nume

E-Mail:


Powered by

GetResponse

email marketing software

"Nutritia corecta este secretul unei vieti lungi si sanatoase !"

Nutritia celulara - Avantajele programelor Herbalife

Nutritia Celulara combina 3 tehnologii dietetice avansate:

1. Stiinta despre hrana

Solutia este Herbalife !

Produsele HERBALIFE reprezinta o hrana performanta, creata de ingineri in industria alimentara. Cu aceste produse, primesti o nutritie cu putine calorii si grasimi, aproape fara de colesterol, mai buna decat orice mancare preparata in orice colt al lumii, mai nutritiva decat orice alt aliment natural. Iti ofera putere, vitalitate. Principalul produs - Formula 1, este o hrana usor digerabila, de calitate superioara, fara egal in lume.

2. Stiinta despre suplimentul de micronutrienti

Functionalitatea optima a organismului uman este asigurata de un aport alimentar corespunzator din punct de vedere calitativ si cantitativ. De multe ori, alimentele consumate nu asigura organismului substantele nutritive esentiale in cantitati suficiente, din cauza solului sarac, pierderilor de vitamine si minerale din alimentele procesate industrial sau prelucrate culinar, cresterea nevoilor organismului datorate: varstei, tipului de munca prestat, clima, starea fiziologica a organismului. Multe probleme de sanatate ale omului modern apar din cauza carentelor alimentare. Programele HERBALIFE ofera la nivel celular toate vitaminele, mineralele si microelementele in cantitati optime.

3. Stiinta despre ierburi

Plantele sunt folosite din timpuri stravechi, sunt singura sursa naturala de fibre, enzime, energie solara, antioxidanti pentru lupta cu radicalii liberi si prevenirea imbatranirii premature. Plantele sunt sursa formelor naturale de detoxifiere. Compania HERBALIFE dispune de posibilitati stiintifice performante si cerceteaza ce anume din plantele medicinale si alimentare din intreaga lume produce efecte benefice. Cercetatorii de la HERBALIFE suplimenteaza si combina plantele corect din punct de vedere dietetic, utilizeaza o tehnologie de productie performanta si costisitoare, pentru a pastra factorii botanici in forma activa.

Aceste formule de nutritie celulara stau si la baza programului de control al greutatii, ajuta organismul sa reduca asimilarea de calorii in timp ce sustin asimilarea vitamunelor, mineralelor si a factorilor nutritivi necesari unei stari bune de sanatate. Acesti factori sunt oferiti intr-o forma usor digerabila, astfel incat celulele din organism sa poata atinge nivelul maxim de eficienta in functionare, chiar si atunci cand exista antecedentele referitoare la subnutritie, diete excesive sau diferite boli.

Programele HERBALIFE sunt programe alimentare care ofera organismului posibilitatea de a primi in mod echilibrat toate substantele naturale necesare si il ajuta sa le asimileze cu o cantitate minima de calorii.


Avantajele programelor Herbalife

Oricine poate folosi Programele si Produsele HERBALIFE. Reprezinta o dieta echilibrata, sanatoasa si inteligenta, permitand eliminarea exceselor nocive din organism. In acelasi timp, ofera avantajul lumii botanice prin combinarea plantelor alimentare din intreaga lume benefice sanatatii:

Toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii.