Nutritie Inteligenta - Slabire sanatoasa
Programe de slabire, Suplimenti de nutritie
Programe
Slabire
Ingrasare
Mentinere
Anti-celulita
Nutritie optima
Suplimenti de Nutritie
Informatii
Despre Nutritie
Nutritia Celulara
Wellness - stil de viata
Consecintele Obezitatii
Despre Companie
Medicii Herbalife
Rezultate cu Herbalife
Utile
Catalog de produse
Livrare
Calculul IMC-ului propriu
Profil de Nutritie
Comanda
Contact
Links
Silueta si frumusete
Herbalife
www.ele.ro
ecumparaturi
Newsletter

Te invitam sa devii - in mod gratuit si fara nici o obligatie, abonatul revistei noastre on-line Nutritie inteligenta - Slabire sanatoasa. Trebuie doar sa completezi informatiile de mai-jos:

Prenume,

nume

E-Mail:


Powered by

GetResponse

email marketing software

Pentru a avea silueta dorita si o stare excelenta de sanatate, singura solutie este un Program de slabire si mentinere Herbalife

Oferta noastra

Ati hotarat ca a sosit momentul sa incepeti o dieta sanatoasa de slabire !

FELICITARI !

Cum veti proceda pentru a avea aceste excelente produse de nutritie ? Foarte simplu ... Completati formularul Comanda.

Asigurati-va ca datele inscrise sunt corecte si apasati butonul "Trimite".

Comanda dvs. va fi inregistrata in aceeasi zi. In cel mai scurt timp va vom trimite un e-mail de confirmare a comenzii, cu precizarea stocului din momentul respectiv si a termenului de livrare a comenzii.

Pentru a va putea oferi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste derularea programului dvs. de Slabire-Nutritie-Sanatate va sfatuim sa completati si Profilul Individual de Nutritie, procedand la fel ca in cazul comenzii.

Livrarea produselor se face prin posta, iar plata produselor o veti efectua ramburs la primirea coletului. Puteti efectua plata si prin OP sau mandat postal. Cititi mai multe in pagina Livrare.

In coletul pe care il veti primi, veti gasi pliante, reviste si alte documente ce va vor fi utile in informarea dvs. pentru ca rezultatele obtinute sa fie cele pe care vi le-ati propus. Produsele Herbalife au termen de garantie de 2 ani. Toate produsele respecta legea etichetei si au avizul Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor.

Daca ai cateva kilograme in plus fata de greutatea optima, atunci trebuie neintarziat sa iei masurile ce se impun !
Nu amana, pentru ca situatia va evolua, kilogramele supliemntare ce vor atarna la cantar vor fi tot mai multe, si cu cat numarul acestora creste, cu atat mai dificil va fi sa scapi de ele !

Iata oferta noastra ?

Toate produsele Herbalife sunt disponibile numai prin distribuitorii independenti Herbalife. Toate produsele Herbalife sunt din plante, nu contin conservanti chimici si ingrediente de origine animala, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control, ceea ce confirma ca aceste produse nu au componente daunatoare sanatatii...